Това заяви пред Българското национално радио социологът Първан Симеонов.  Коментарът му

...
Това заяви пред Българското национално радио социологът Първан Симеонов.  Коментарът му
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Интригата е в третия мандат. Там са продълженията и дузпите

Това съобщи пред Българското национално радио социологът Първан Симеонов. 

 

Коментарът му идва в подтекста на решаващата политическа седмица, в която президентът Румен Радев би трябвало да връчи втория мандат за сформиране на държавно управление на “Продължаваме Промяната ”. 

 

Според него, с цел да има разговор сред прозападния напредничав лагер в България и консервативната част на политическия набор, би трябвало да минат най-малко още едни избори, които да покажат, че различен път с изключение на разговора няма. 

 

" Новите избори не са вест, те са постоянно зад ъгъла. Изборите през 2021 година бяха избори за смяна. Последните бяха за стабилизация. Едни идни избори ще бъдат от по-нов вид, ще бъдат избори за решения. Изборите към този момент значат нещо... И няма по какъв начин да я променим тази България, колкото и избори да вършим. Ще би трябвало да свикнем, че това, което ни се привижда като пат, в действителност е здравословно равновесие сред два достоверни публични бранша. Истинското болшинство ще бъде сред тези два стълба в българското общество ", уточни Симеонов. 

 

По думите му партиите ще гледат да не излязат отговорни за несъздаването на държавно управление.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР